Ons aanbod - Binnenzijde:


Automatten reinigen

Stofzuigen

Luchtspuit

Vlekken verwijderen

Leer behandeling

Geurneutralisatie

 

 


 

 

 

 

Automatten reinigen
Het eerste vuil wordt bij het instappen opgevangen door de automatten, zeker in de natte wintermaanden nestelt het vuil zich tot aan de kern. Door een vezeldiepe reiniging worden uw automatten weer als nieuw. De mat van de bestuurderszijde heeft het zwaar te verduren, vaak vertoond deze als eerste slijtageplekken, voor een scherpe prijs kunnen wij nieuwe automatten op maat leveren.
 
 
Luchtspuit
Met behulp van een compressor en een speciaal voor auto's ontwikkelde luchtspuit worden kieren en naden, luchtroosters en stoelgeleiders schoon geblazen.
 
 
Stofzuigen
Het complete interieur wordt grondig behandeld met een krachtige stofzuiger, de kofferbak, de ruimte voor het reserve wiel, de voorstoelen, de achterbank en opbergvakken komen allemaal aan de beurt.
 
 
Vlekken Verwijderen
Stoffenbekleding heeft de negatieve eigenschap om vuil te absorberen. Alleen het oppervlak reinigen volstaat in de meeste gevallen niet. Door een vezeldiepe reiniging wordt ook de dieper gelegen vervuiling verwijderd waardoor het vaak mogelijk is om oude hardnekkige vlekken te verwijderen.
 
 
Leer behandeling
In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft lerenbekleding wel degelijk onderhoud nodig. Leer is een natuurproduct en droogt op den duur uit. Daardoor ontstaan er haarscheurtjes in het leer. Nadat het leer gereinigd is met een ph neutrale leerreiniger, wordt er een leerdressing aangebracht met een matte afwerking.
 
 
Geurneutralisatie
De definitieve verwijdering van een vervelende doordringende geur begint bij het opsporen en wegnemen van de bron. Dit gebeurd door een vezeldiepe reiniging van bekleding, hemel en vloerbekleding. Aansluitend volgt een antibacteriƎle behandeling van het complete interieur. Tot slot wordt er een ozon-apparaat in het interieur geplaatst welke op biologische wijze de geur definitief verwijderd.