Ons aanbod - Buitenzijde:


 

Prewassen

Wassen

Velgen banden en wielkasten reinigen

Polijsten

Waszetten

Lakverzegeling

Kunststof en banden veredeling

Verwijderen van stikkers en reclame

 

 

 

 

 

 

 
Pre wassen
Het voertuig wordt volledig ingeschuimd met een ph neutrale shampoo welke het grove vuil insluit. Op deze manier wordt reeds een groot gedeelte van het vuil verwijderd, om zo de kans op extra krassen tijdens het wassen te minimaliseren.
 
 
Wassen
Bij een periodieke wasbeurt gebruiken wij een ph neutrale shampoo voorzien van additieven om zo de eerder aangebrachte beschermingslaag te voeden en onderhouden wat de levensduur aanzienlijk verlengt.
 
 
Reinigen velgen, banden en wielkasten
De banden en wielkasten worden ingesprayed met een alles reiniger, terwijl het vuil losweekt worden de velgen met een zuurvrije velgen reiniger en diverse verschillende borstels aan de buitenzijde goed schoongemaakt. Aansluitend wordt alles met een hogedrukreiniger op 60C afgespoeld.
 
 
Polijsten
Afhankelijk van de staat en dikte van de lak kunnen wij een lakcorrectie uitvoeren om zo lichte tot zware krassen uit de lak te polijsten. Vaak zijn meerdere polijstsessies noodzakelijk om het best haalbare resultaat te bereiken en de volledige glans weer terug te brengen aan de lak.
 
 
Waszetten
Na het polijsten is de toplaag van de lak als een spiegel, echter de dieper gelegen lak behoeft ook aandacht, door onder andere het gebruik van alkalische shampoo's en uv straling wordt deze schraal en verkleurd. Door met een duurzame was de lak na te bewerken, wordt deze dieper gelegen lak gevoed wat resulteert in een vollere kleur en diepere reflecties.
 
 
Lakverzegeling
Als finishing touch kan de lak verzegeld met een hoogwaardige duurzame wax, hierin zijn meerdere keuzes. Wij adviseren u graag bij uw keuze.
 
 
Kunststof en banden veredeling
Kunststofdelen en banden drogen na verloop van tijd uit en verliezen hun kleur. Door het aanbrengen van een dressing/ veredeling worden deze weer gevoed waardoor de originele kleur weer terugkeert.
 
 
Verwijderen van stikkers en reaclame
bij ons kunt u op vakkundige wijze uw oude belettering, stikkers en lijmresten van uw auto laten verwijderen zonder dat daardoor schade ontstaat aan de lak. glans en kleurverschillen zullen tot het minimale worden terug gebracht door het polijsten en verzegelen van de lak.