Doffe koplampen weer helder bij Gerron Autopoetsbedrijven

De koplampen van de meeste moderne auto's zijn niet meer gemaakt van glas, maar van kunststofmateriaal dat wordt afgedekt met een dunne film beschermende coating. Na verloop van tijd verweert en verkleurt deze coating onder invloed van ultra-violette straling in het zonlicht en verontreinigingen zoals zure regen, zout en vuil van de weg.
 

Halogeenkoplampen werken met zeer hoge temperaturen, wat de oxidatie van de coating verergert. Oxidatie en verwering veroorzaken een ondoorzichtig laagje, waardoor de lichtsterkte en lichtuitstraling van de koplamp kunnen worden beperkt en het zicht en de veiligheid in het donker aanzienlijk worden beperkt. En om het allemaal nog erger te maken, ziet de auto er met die verweerde koplampen niet fraai uit.

De oplossingTot voor kort was vervanging het enige alternatief, met een kostenplaatje van vaak honderden euro's . er zijn producten op de markt waarmee de koplampen kunnen worden gepolijst en vervolgens van een was- of siliconenlaagje worden voorzien. Gerron autopoetsbedrijven werkt met deze moderne produkten en biedt daarom het beste, kosteneffectieve alternatief voor vervanging van de koplampen aan.

in dit unieke proces verwijderen wij de geoxideerde laag en polijsten de koplamp. De herstelde koplamp is weer helder en werkt als nieuw, voor wat betreft het uiterlijk als prestaties is de koplamp weer goed en komt nu met gemak door de apk keuring .

Steeds vaker worden auto's afgekeurd bij een APK keuring op doffe koplampen. Gerron Autopoetsbedrijven helpt de auto direct door de APK keuring heen! Gemakkelijke en snelle reparatie bij Gerron Autopoetsbedrijven. Koplampvervanging kan bij moderne auto's het demonteren van onderdelen met zich meebrengen, met de bijbehorende lange werkduur en hoge arbeidskosten. De werkwijze van Gerron is snel en effectief. Demontage is niet nodig!

KostenGerron Autopoetsbedrijven rekent slechts € 85 voor de restauratie van 2 koplampen! De koplampen kunnen weer een lange tijd mee na onze behandeling.

Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.