Wax Guard


 

Wax Guard voordelen

Waarom Wax Guard

Behandeling Wax Guard

Onderhoud van het lakpantser

Inruil / verkoopwaarde

3 jaar glansgarantie

Wax Guard eingenschappen

 

 

 

 

 

 


De voordelen van Wax Guard op een rijtje:

• Wax Guard beschermt tegen alle weersinvloeden

• Wax Guard voorkomt aantasting van de lak door vervuiling.

• Insecten krijgen minder kans zich op de lak te hechten.

• Zichtbaar hogere en diepere glans van de lak.

• Het wassen van de auto wordt gemakkelijker en kost minder tijd.

• Langdurige glansgarantie.

• Ontvangst van de Wax Guard Membercard.

 

Waarom Wax Guard?

Sinds de jaren negentig worden autoís niet meer gespoten met een synthetische lak, maar zijn het de watergedragen lakken die de toon voeren in de automobielsector. Deze '' moderne'' lakken hebben voor mens en milieu grote voordelen, maar ieder voordeel heeft ook z'n nadeel. Vandaar dat Cartec een lakpantser heeft ontwikkeld, die de lak van uw auto beschermt tegen vele invloeden van buitenaf.
 


Behandeling Wax Guard

Het Wax Guart lakpantser is een zeer hoogwaardige en duurzame PTFE beschermlaag. Tijdens de behandeling van de auto wordt een gladde en zeer sterke transparante kunststof beschermlaag op de lak van de auto aangebracht Hiermee wordt voorkomen dat UV-stralen, zure regen, vet, vuil en wasstraat sporen nog doordringen tot de originele lak. Wax Guard is een lakpantser dat de eigenschap heeft zelf wel te hechten aan de lak, maar nagenoeg geen materialen aan zich laat hechten. Een auto behandeld met het Wax Guard lakpantser zal vuil op de carrosserie eenvoudiger laten verwijderen.


Onderhoud van het lakpantser

Wax Guard heeft voor u een speciale shampoo ontwikkeld, om het lakpantser in topconditie te houden. Bij regelmatig gebruik van deze Auto Shampoo zult u optimaal profijt beleven van het Wax Guard lakpantser. deze Shampoo bevat speciale additieven, die een verder onderhoud van de lak en het lakpantser overbodig maakt. Deze shampoo is bij Gerron autopoetsbedrijven verkrijgbaar.


Inruil / verkoopwaarde

Inruil / verkoopwaarde van uw auto, uiteraard is de zorg die u aan uw auto besteedt van grote invloed bij het waardebepaling tijdens inruil. Het Wax Guard lakpantser zal de lakglans van de auto vele jaren voor u beschermen! De investering in een Wax Guard behandeling verdient zichzelf weer terug!


3 jaar glansgarantie

Indien de lak van uw auto binnen de garantieperiode van 3 jaar waarneembaar zijn glans verliest, dan zullen wij de de behandeling opnieuw doen als garantie, dus zonder kosten opnieuw uitvoeren. Dit alles volgens de voorwaarden, zoals omschreven op het garantiebewijs.


Wax Guard eigenschappen

Wax Guard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak Deze homogene laag beschermt de lak optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Doordat deze laag een 'open' karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. Wax Guard zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. De auto wassen wordt weer een feest.


Zowel nieuwe als gebruikte auto's komen in aanmerking voor een Wax Guard behandeling. Omdat het product geen polijstende grondstoffen bevat is het uitstekend geschikt voor nieuwe lakken. Hierdoor wordt de van nature al zeer hoge glans behouden en beschermt. Dit in tegenstelling tot veel andere lakverzegelingsproducten die wel polijstmiddelen bevatten waardoor deze natuurlijke glans wordt aangetast.